3 knep för att omsätta din bonus snabbt

Jag hör till den stora skaran som verkligen gillar en bra bonus, och jag hämtar gärna hem så många som möjligt när jag har chansen. Det finns en hake med de flesta bonusar idag vilket är att de har ett omsättningskrav. Många tycker att omsättningskravet förstör hela glädjen med bonusen men det finns faktiskt en hel del smarta strategier för att lättare kunna omsätta sin bonus. Jag tänkte dela med mig av några stycken här.

omsätta en bonus

Se till att få ut så mycket bonus som möjligt
Med en större bonus har du också större marginal för en del förluster. Då kan du riskera mer utan att bli av med din bonus alltför snabbt, vilket ger dig större möjlighet att hinna omsätta bonusen. Försök att utnyttja hela beloppet på bonusen så att du får ut så mycket extrapengar som möjligt av den.

Spela med små insatser
Detta handlar också om att öka sin marginal. Med små insatser har du mer tid på dig att hinna omsätta bonusen och förhoppningsvis kan du göra det innan bonusen tar slut. Med små insatser i spelet blir inte förlusterna lika stora, kanske inte vinsterna heller men det bör räcka för omsättningens skull. Jag brukar lägga i lägsta insats och sätta spelet på autospin.

Satsa på rätt spel
Spelet ska självklart bidra med 100 % till bonusomsättningen men kolla också på spelets RTP (Return to Player) och bonusfunktioner. Aliens, Blood Suckers och The Wishmaster är bra exempel på spel som passar bra för att omsätta din bonus. Det kan dock vara klokt att kolla i casinots bonusvillkor hur mycket dessa spel bidrar till omsättningen av din bonus då det kan finnas undantag.

Detta är nog de vanligaste knepen jag brukar ta till när jag försöker omsätta en bonus, men det lär finnas många fler bra strategier där ute! Vad är ditt bästa tips? Lämna gärna en kommentar om du sitter på något bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*