Mina bästa rouletter

Roulette är ett urgammalt men fortfarande väldigt spännande spel som många gillar. Jag spelar det väldigt ofta, både live och i vanlig video-roulette. En vän frågade mig häromdagen vilken roulette jag skulle rekommendera, och egentligen tycker jag att man får testa sig fram och se vad man gillar. Men sedan kom jag på att det faktiskt finns vissa rouletter som sticker ut lite extra, och som man kanske inte hittar om man inte känner till dem sedan innan. Några av mina bästa roulette-spel är:

mina favoritspel i roulette

Multi Wheel Roulette från Microgaming

Microgaming har ett stort utbud av roulette-spel och en av deras storsäljare är Multi Wheel Roulette där du kan spela med samma insats på 8 olika roulette-hjul på samma gång. Ett sjukt spännande spel där det går snabbt. Spelar det ofta! Finns bland annat att spela hos Vera & John samt Mr Green.

Immersive Roulette från Evolution Gaming

Med Immersive Roulette som är ett live-spel kan du hänga med i spelet från flera olika vinklar tack vare flera HD-kameror som följer bollens minsta rörelse. Efter att kulan trillat ner i sitt fack kan du se en återblick i slow motion av det vinnande numret. Ett väldigt lyxigt spel tycker jag.

Speed Roulette från Evolution Gaming

En snabbare version av vanlig roulette, i live-version. Här går en spelrunda ungefär 50 % snabbare än i vanlig roulette, vilket gör spelet actionfyllt och väldigt spännande. Perfekt för den med dåligt tålamod eller om man vill att saker ska hända snabbt, nu slipper du vänta på vinsten!

Förutom Microgaming och Evolution Gaming som nämns ovan vill jag också rekommendera NetEnts bordsspel, både live och video. Det finns många olika variationer och som sagt är det bara att testa sig fram för att se vilket du gillar bäst! Många spel kan du prova gratis, tyvärr funkar det inte för live-spelen av logiska skäl. Men det ger en bra idé om hur spelet funkar.

Det var allt från mig idag! Nu är det dags att laga kvällens middag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*