Spelnostalgi på Jack Hammer!

I helgen snöade jag helt in på ett gammalt favoritspel, nämligen slotten Jack Hammer. Jag brukade spela det väldigt ofta för ett par år sedan, men så kom andra nyare spel emellan. Jack Hammer är precis lika bra idag som jag minns det, med roliga funktioner och en kul story bakom spelet.

Jack Hammer är utformat som en serietidning och bjuder på en berättelse om gangsters på 30-talet. I spelet gäller det att besegra skurkarna för att belönas med vinster. Spelet har flera roliga funktioner där Sticky Win är min och många andras favorit.

Sticky Win låter hjulen fortsätta snurra så länge det finns nya vinster. Det finns också Wilds som ersätter andra symboler, och möjligheten till att få upp till 30 free spins i spelet. Spelet kommer från NetEnt förresten så jag behöver väl knappt nämna att det är riktigt bra kvalitet.

Jag minns att Jack Hammer var superpopulärt vid lanseringen och jag har förstått att väldigt många fortfarande uppskattar spelet. NetEnt gjorde också en uppföljare som heter Jack Hammer 2; Fishy Business. Förutom redan nämna funktioner bjuder uppföljaren också på Random Wilds och har en RTP på 97,1 % vilket jag tycker är rätt bra, men även originalspelet har en bra RTP på 97 % så de ligger ganska lika.

Det som är så nice med Jack Hammer är att Sticky Win även fungerar under free spins-rundor. Med andra ord behöver man inte vinna så många free spins för att hjulen ska snurra i en evighet, och det är här man kan dra in riktigt sköna vinster!

Jag gillar verkligen både Jack Hammer 1 och uppföljaren och måste spela dem mer nu när jag upptäckt dem på nytt. Drog hem rätt sköna belopp under helgens spelande och de måste så klart återinvesteras!

Skulle varmt rekommendera Jack Hammer om du letar efter ett bra casinospel. Jack Hammer är också väldigt nybörjarvänligt i och med att det är enkelt att förstå sig på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*